In het nieuwe seizoen van zijn reis annex interview programma Waar Is De Mol? heeft Johnny de Mol zich uitgelaten over Gordon. De zanger zou Johnny vroeger “onheus hebben bejegend” en dat zit nog altijd niet lekker bij Johnny. Dat geeft hij vandaag toe in gesprek met De Telegraaf. “Ik had zelf nog een appeltje met hem te schillen. Hij heeft mij twintig jaar geleden onheus bejegend.” Helaas laat het neefje van Linda de Mol niet veel meer los over het voorval. “Zonder nu in detail te treden: we hebben daarna wel samengewerkt, maar het heeft altijd in de weg gestaan en ik heb hem nooit vertrouwd”, onthult Johnny wel. “Nu nog steeds niet, maar wel ietsje meer, haha.”

Johnny de Mol over de onheuse bejegening van Gordon

Voor zijn programma reisde Johnny samen met Gordon af naar Ameland. Een belangrijke plek in het afkickproject van Geer. Ook wel A-Ameland genoemd door hem. Op de vraag of het voorval tussen de twee is uitgepraat zegt Johnny: “Het is uitgepraat en we hebben nu een veel oprechter contact. Ik heb hem ook meteen gebeld nadat ik hoorde wat hem is overkomen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Vanaf 5 Oktober start een nieuwe serie en tevens laatste seizoen van ‘waar is de mol?’ En ik mocht een van de gasten zijn! Het resulteerde in een prachtig programma! #zoleuk #mooiprogramma #johnnyislief #inherstel

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op