Katja Schuurman is de afgelopen tijd veel in de bladen gekomen wegens haar uitspreken betreft haar privéleven. En dan hebben we het over het gerollebol tussen de lakens, of in de jacuzzi natuurlijk. Maar de afgelopen tijd gaat nu het gerucht dat ze in een kliniek zou zitten omdat ze verslaafd zou zijn hieraan. De brunette heeft nu zelf gereageerd op dit bizarre gerucht. Ze zegt op Instagram: “Verwar mijn plezier niet met iets serieus als een verslaving”.

Katja Schuurman zit niet in een kliniek

Ze zit dan ook helemaal niet in een kliniek. De brunette is een paar weken in een retraite in het buitenland waar ze aan yoga en meditatie doet om tot rust te komen. “Ik voel me bevoorrecht dat ik deze tijd voor mezelf heb kunnen nemen”

Bericht van Katja

Op Instagram laat ze zien waar ze mee bezig is. Ze schrijft: “Nog een paar daagjes yoga, mediteren, wandelen, gesprekken met bijzondere mensen en tijd om me nieuwe routines eigen te maken. Ik haat structuur, maar ik heb het meer nodig dan ik wilde inzien. ‘Real freedom comes from setting limitations here and there.’ Ik ben rustiger, krachtiger en meer in balans. Ik voel me bevoorrecht dat ik deze tijd voor mezelf heb kunnen nemen.”