Een tijdje terug: Iedereen kent het filmpje wel, op Dumpert is hij al miljoenen keren bekeken. Ook op YouTube doet hij het nog altijd érg goed. De video werd uitgezonden op De Achtste Dag van de Humanistische Omroep. Een reportageserie die in 2001 werd uitgezonden. Nu vraag je je natuurlijk af ‘hoe gaat het nu met die jochies?’. Nou, niet zo goed kunnen we je vertellen. De jongen van de uitspraak ‘bel de wouten’ kwam jaren later ironisch genoeg op een heel andere manier in aanraking met de politie. Serdar blijkt hij te heten. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 18 jaar uit voor de moord op drugscrimineel Ernesto Pistone in 2014. De vriend van Serdar die de politie belde met die Motorola met antenne (eerste mobieltje) blijk Pascal te zijn. Hij heeft helaas al jaren geen contact meer met Pacal. Maar dit verhaal krijgt een vervolg (onderaan de pagina), Sedar is namelijk gevonden!

De andere ster uit deze video is de man die het eerst met zijn auto tegen een paal aan crasht met zijn mooie uitspraken ‘Hij klapte er bezijes op, kéihard’ in heerlijk Brabants accent. Dit was een goede vriend van de broer van Serdar. Rober is tien jaar geleden om het leven gekomen door een schot bij een uit de hand gelopen ruzie met zijn oom.

Serdar


Serdar, de hoofdrolspeler is eindelijk gevonden. En natuur;ijk door het Dumpertteam. De eerste #1 ooit van de Dumpert TopZoveel was het filmpje ‘Vroeger, toen was het pas keiglad.’ Serdar speelt de hoofdrol in de video met beroemde quotes als ‘Bel de wouten, bel de wouten’! Inmiddels zit Serdar alweer een tijd vast, maar hij was niet te beroerd om aan de telefoon de felicitaties in ontvangst te nemen tijdens een exclusief interview met die rooie! Poah!