DELEN

In Temptation Island gaan vier koppels een wat genoemd wordt “ultieme relatietest” aan door veertien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van tien verleiders en verleidsters op een tropisch eiland. Er is avond na avond een open bar, er zijn dates op exclusieve plekken en bij het kampvuur krijgen de partners beelden van elkaar te zien. De centrale vraag is of hun relatie sterk genoeg is en ze de verleidingen kunnen weerstaan. Het programma brengt de meest onnozele figuren in Nederland aan het licht zoals je HIERRR kunt zien. Heerlijk leedvermaak dus! De koppels zij dit jaar vroegtijdig gelekt.

Alle koppels zijn gelekt


Bij de versie met VIPS is het de bedoeling dat bekende Nederlanders meedoen aan het programma. Maar BN’ers kijken natuurijk wel uit. Daarom zijn het altijd mensen die eerder aan het programma hebben meegedaan en dus ‘VIPS’ genoemd worden. En dit jaar zijn de koppels alweer vroegtijdig gelekt:

Pommeline & Fabrizio
Die kennen we al van Temptation, ze waren namelijk allebei verleiders in eerdere seizoenen. Nu gaan ze het als koppel proberen.

Thomas Cox en Yasmin Karssing
Thomas is o.a. bekend van Concentrate en als op zichzelf staande YouTuber!

Dit bericht bekijken op Instagram

🐒

Een bericht gedeeld door Yasmin Karssing (@yazzierose) op

Channah en Quintin
Die kennen we nog van Ex on the Beach!

Dit bericht bekijken op Instagram

I LOVE U ❤️

Een bericht gedeeld door EOTBDD 3 | SCOOR DE ZOMER DOOR (@channahkoerten) op

En het vierde koppel is weer een onbekend koppel… Wie dat zijn weten we nog niet.