DELEN

Monica Geuze heeft deze week de eerste aflevering van ‘Like Monica’ gelanceerd op Videoland. Hierin krijgen we een kijkje in het leven van de vlogster. Alleen houdt ze nu zelf geen camera vast maar doet iemand anders dus. Je zou zeggen, meer van hetzelfde maar dan anders. Maar we krijgen nu niet te zien wat ze zelf wil dat we te zien krijgen. Ze geeft de regie helemaal uit handen. Ex-vriendje en vader van haar dochter is alleen niet helemaal te spreken over hoe hij is neergezet in de eerste aflevering. Hij vindt dat hij als geldwolf wordt neergezet en als iemand die niet naar zijn dochtertje omkijkt. Hij schreev daarom een uitgebreid antwoord op alle negatieve reacties die hij kreeg.

Lars Veldwijk is het eens met de serie van Monica Geuze

Hij schrijft: “Ik hoop in deze tijd, waar toch al veel te veel negativiteit is en waar de wereld een veel groter probleem heeft en wat de hele wereld op dit moment stil heeft gelegd, we wat positiever kunnen zijn naar elkaar en elkaar kunnen steunen in deze moeilijke tijd! Elk huisje heeft z’n kruisje, niemand is perfect, ik niet, Monica niet en zo heeft iedereen wel ze dingen! Maar elke dag probeer ik te leren om een beter persoon te zijn, en betere vader en een beter mens! Later in de serie zal ik zelf te zien zijn en hoop ik dat jullie kunnen zien wat voor vader ik ben, en nee niet perfect maar doe wel elke dag m’n best om die te worden! Zo ook Monica, met vallen en opstaan maar we doen ons best op onze manier!”

“Kon niet slapen”

“Ik heb dit vannacht geschreven omdat ik niet kon slapen door alle berichten die ik heb ontvangen, ik hoop dat jullie beseffen wat dit met mensen kan doen! Het is makkelijk om iets snel naar iemand te typen vanaf je telefoon, maar geloof me, je ziet maar 1/10 van het leven en een bericht kan soms pijnlijk aankomen! Ik heb me een lange tijd stil gehouden, omdat ik me wil focussen hier in Korea op m’n carriére en het voetbal. Ik hoop dat jullie dit respecteren en gaan genieten van de afleveringen van de serie!”