Red Bull-racer Max Verstappen en zijn vriendin Dilara Sanlik zijn uit elkaar. Dat vertelde de Formule 1-coureur vrijdag tijdens een interview met het Duitse RTL. Het management van Verstappen heeft dit nieuws vervolgens bevestigd aan RTL Boulevard. De Duitse Dilara is geen onbekende in de Duitse showbizzwereld. Het meisje is bevriend met Victoria Swarovski, de presentatrice die Sylvie Meis van de troon stootte in het programma Let’s Dance. Victoria is bovendien een steenrijke erfgename van een kristal-imperium. De inmiddels ex-vriendin van Verstappen was bruidsmeisje op haar miljoenenhuwelijk.

Max Verstappen is weer single

En zo lijkt Max nog sneller van vriendin te wisselen dan hij normaal van banden wisselt in de pitstraat. Wij zijn benieuwd welke dame hierna valt voor de looks ehhh bankrekening van Max. Want je kan veel over hem zeggen, maar duidelijk is dat zijn zusje er een stukje beter uitziet. Foto’s hierrrr.

Dit bericht bekijken op Instagram

Dilara’s new profile picture 📸Dilara profile picture – given by my friend :@dilarasanlikfanpage #dilarasanlik #f1 #beachbody #girl #women #blue #bikiniblue #sexy #hairflip #beautiful #maxverstappen1 #sofkum #prettylady

Een bericht gedeeld door Dilara Sanlik 33 Fanpage (@dilara.sanlikupdates33) op