Een hele poos geleden nam Jeroen Pauw afscheid van zijn programma PAUW. Na het maken van honderden uitzendingen is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Misschien wel in dezelfde hoek als oud-collega Eva Jinek die uitdaging een tijdje geleden zocht. Maar naast dat Jeroen presentator is staat hij ook bekend om iets anders. Hij is namelijk de vrouwenverslinder van Nederland. Het internet stond er bol van toen Jeroen in oktober 2011 in het programma Kwestie van Kiezen toegaf met meer dan 200 vrouwen naar bed te zijn geweest.

De vrouwen van Jeroen Pauw

Het zijn niet allemaal bekende van de televisie. Zoveel hebben we er niet eens in Nederland. Maar wel een aantal, en die sommen we graag even voor je op. Dit is nog niets vergeleken met de lijst van Johnny de Mol trouwens. En het lijstje van John Ewbank mag er ook wezen, te vinden via de zoekfunctie, hij houdt van blond zoals je kunt zien! Maar eerst het lijstje van Jeroen Pauw!

1. Loretta Schrijver

2. Manuela Kemp

3. Sophie Hilbrand

Dit bericht bekijken op Instagram

This week in the new @veronicasuperguide this classic blonde… #sophiehilbrand with a little more makeup than she is used to..#eyeliner #bbstyle

Een bericht gedeeld door Mettina Jager (@mettinajagermakeup) op

4. Daphne Bunskoek

Dit bericht bekijken op Instagram

Nieuw haar voor bij de nieuwe sandalen! #noteveryonespony

Een bericht gedeeld door Daphne (@daphnebunskoek) op