Nikkie Plessen is een Nederlands modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en onderneemster. In 1998 debuteerde Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki. Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. In 2003 keerde Plessen terug naar ONM, in de rol van Lizzy Vehmeijer. Ze nam deze rol over van actrice Viviënne van den Assem. Daarnaast ging ze ook spelen in de comedyserie Kees & Co, waar ze de rol van Mariël op zich nam.

Foto van Nikkie Plessen

Intussen is Nikkie succesvol onderneemster en zien we haar wekelijks verschijnen in RTL Boulevard. En ondanks dat ze ‘al’ 34 jaar is ziet ze er nog verdraaid goed uit! Heb je haar bijvoorbeeld weleens zien schitteren in dit korte rokje? of in deze net iets te kleine bikini?

Dit bericht bekijken op Instagram

Maar weer een filmpje kijken…… of toch touwhalsters maken @joliebontekoe 😂🙈 man man waar zijn we aan begonnen 🐴🐴🐴 #jogginpants @sustain_ #body #NIKKIE -40% Lente Sale #gratis verzenden #gratis retourneren 👉🏻 @nbrands

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op