DELEN

In Temptation Island gaan vier koppels een wat genoemd wordt “ultieme relatietest” aan door veertien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van tien verleiders en verleidsters op een tropisch eiland. Er is avond na avond een open bar, er zijn dates op exclusieve plekken en bij het kampvuur krijgen de partners beelden van elkaar te zien. De centrale vraag is of hun relatie sterk genoeg is en ze de verleidingen kunnen weerstaan. We zagen eerder al welke oude bekende er in het komende nieuwe seizoen gaan meedoen (HIERRR)

Nieuwe Temptation


Dit seizoen schijnt van Temptation Island alleen het meest saaie seizoen ooit te zijn. Daarom heeft TRTL wat nieuw en grof geschut in de strijd gegooid. Hung en Denzel!

Hung in een 27-jarige dame uit Almere die in het dagelijks leven werkt als gastvrouw op pokerevenementen. Na een aantal lange relaties heeft ze zich opgegeven voor Temptation Island om eindelijk een keer van haar vrijheid te kunnen genieten.

Denzel (21) is in het dagelijks leven barman, model en danser. Hij is naar Thailand gekomen met als enige doel de vrouwen te verleiden en toontgeen interesse in de andere verleiders. Die zijn dan ook niet blij met zijn komst.