DELEN

Ilse DeLange, artiestennaam van Ilse Annoeska de Lange, is een Nederlandse zangeres en de leadzangeres van The Common Linnets. Ze won in 1998, 2001, 2004, 2009 en 2019 een Edison en haar albums bereikten achttien keer platina. In 1996 zong ze mee met de gelegenheidsgroep Wij, die de single De oorlog meegemaakt uitbracht. In 1998, inmiddels deel uitmakend van de groep Cash On Delivery, vertrok ze naar Nashville (Verenigde Staten) om, onder leiding van topproducer Barry Beckett, het album World of Hurt op te nemen. Doordat ze in de country-hoofdstad van de wereld een country-cd mocht opnemen, raakte ze bekend in Nederland.

De 41-jarige Ilse DeLange is in top-shape!


Je zou het niet zeggen, maar de zangeres heeft inmiddels al de 41 jaartjes aageraakt. Ze is nog vollop aan het zingen en haar figuur lijkt er ook niet op achteruit te gaan:

Dit bericht bekijken op Instagram

Vanaf vandaag sta ik in de @linda.mode! De shoot was helemaal te gek met een super team: Fotografie: @paulbellaart Styling: @anoukvangriensven Make-up: @elisehaman Hair: @sikovanberkel Beeldredacteur: @iebelevandermeulen Producer: @amberkuijer Linda: @linda Thanx for having me Linda:) x

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Had a great rehearsal day for @thevoiceseniornl ?????✌?

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic) op