DELEN

Nooit meer geflitst worden, nooit meer die boete voor te hard rijden. Keer op keer krijgen meer dan 4 miljoen mensen een boete doordat ze werden geflitst. Zonde van je geld is dat. Zeker als je bedenkt dat er een simpel stappenplan is waarmee je nooit meer geflitst wordt. Pas dit stappenplan toe en krijg geen post meer van het CJIB voor te hard rijden. Beter nog, het werkt overal. Ook in het buitenland! En als je dan toch geflits wordt, doe het dan goed zoals deze gasten HIERRR!

Nooit meer geflitst worden

Het stappenplan bestaat uit 3 stappen; De ene is wel wat moeilijker dan de andere. Maar geen nood, we leggen ze allemaal maar al te graag aan je uit.

Als eerste.
Kijk goed om je heen naar de borden langs de weg die aangeven hoe snel je mag rijden. Het cijfer op die borden is meteen ook de snelheid die je maximaal mag rijden.

Ten tweede
Kijk nu naar het klokje op je dashboard. Dat is de grote wijzer die zich meestal recht voor je neus bevindt. Deze geeft aan hoe snel je rijdt. Let op, sommige nieuwe auto`s hebben een digitale klok . Maar ook deze geeft hoe snel je gaat.

En als laatste.
En dit is vaak de moeilijkste … Zorg dat de snelheid op je teller niet hoger komt dan het getal op de borden (zie stap 1). Als je deze tip volgt, kun je nooit meer een boete voor te hard rijden meer binnen krijgen.

Wat we echt raar vonden is dat bijna niemand dit al wist! Probeer het gewoon, scheelt je geld.

De best verdienende flitspaal in Nederland dit jaar staat trouwens hier, dus pas op: