In veel landen zijn mensen gewend dat een Koning niets anders is dan iemand die heel formeel en heel ver weg van het volk staat. In Nederland lijkt dat allemaal net wat anders te liggen. Nu Willem Alexander een flinke baar heeft gekregen lijkt hij dan ook wat menselijker. Samen met Koningin Maxima maken ze dan ook veel uitstapjes in en buiten Nederland om allerlei mensen te ontmoeten. En soms ook om te sporten. Hun jaarlijkse skivakantie bijvoorbeeld. Maar blijkbaar kan onze Koning nog veel meer. We weten dat hij ook nog eens piloot is, maar wist je ook dat hij een bebaarde badass crossmotor coureur kan zijn. Nee? Wij ook niet.

Willem Alexander, zijn meest brute foto ooit

Juist, hij zit op een toffe crossmotor, voledig in pak, mét een flinke baard. In het buitenland zullen ze niet snel denken dat die man een Koning is. Wij vinden het alleen meet heel bruut:

Dit bericht bekijken op Instagram

🇬🇧 30 September 2019 His Majesty King Willem-Alexander of The Netherlands visits the Motocross of Nations at the TT Assen on September 29, 2019 in Assen, Netherlands. . . 🇫🇷 30 Septembre 2019 Sa Majesté le Roi Willem-Alexander des Pays-Bas assistant au “Motocross of Nations” à Assen, aux Pays-Bas. . . #queenmaximafans #queenmaxima #queen #royalascot #monarchy #monarchie #roi #reine #royals #monarchs #kingofthenetherland #roidespaysbas #willemalexander #kingwillemalexander #koninginmaxima #koningwillemalexander #princesscatharinaamalia #princessalexia #princessariane #princessarianeofthenetherlands #koninginmaxima

Een bericht gedeeld door Royals Around the World 👑 (@monarchies_around_the_world) op