DELEN

Het was de laatste tijd erg onrustig in de roddelbladen betreft André Hazes en Monique Westenberg. Door een hoop gerichten leek de relatie tussen de twee op de klippen te lopen en de zanger is zelfs even het huis uit gegaan om elkaar de ruimte te geven. Maar het tij lijkt nu te keren voor de twee. “De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één. Maar waar kies je voor? Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje? Ik dacht ‘weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad’. En daar is hij dan… Frenkie”

Gezinsuitbreiding André Hazes en Monique Wetsenberg

Jaja, het lijkt allemaal weer goed te gaan tussen de twee. Ze zijn nu op vakantie in Bonaire en hebben een hond genomen. Ze hebben Frenkie uit het asiel gehaald. Het lijkt dus allemaal weer op rolletjes te lopen in huize Hazes!
Zie ook: Foto van Marieke Elsinga zónder make-up gaat het internet over!

Dit bericht bekijken op Instagram

De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één. Maar waar kies je voor? Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje? Ik dacht ‘weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad’. En daar is hij dan… Frenkie ❤️. Vanaf het moment dat we de opvang binnen liepen koos hij ons. Hij was niet meer weg te slaan bij André en mij en voelde gelijk vertrouwd! En nu komt het mooiste… Frenkie zit in de opvang met zijn zusje en zij gaat naar mijn lieve vriendin @amalia_samipersad!!!! Zomaar uit het niets besloten zij en haar gezin ook een hond te adopteren en gunnen het deze lieverds samen te blijven. Over een paar weekjes komen ze samen met het vliegtuig naar Nederland om beide een heel mooi leventje te krijgen 🙏🏼❤️🐾 @fkkanimalrescue

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op