Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zijn inmiddels al een poosje uit elkaar. Hoewel de twee niet officieel gescheiden zijn wonen ze op dit moment niet meer bij elkaar. De alleenstaande moeder woont met haar zoontje in Los Angeles. De krullenbol van Spaanse komaf zou naar verluidt maar liefst 19 miljoen euro van Wes ontvangen bij een scheiding. Niet dat dat een probleem moet zijn voor Wesley overigens. Die heeft de laatste jaren nog wat geld bij elkaar geharkt in de woestijn. De scheiding tussen haar en Wesley Sneijder is nog niet doorgezet omdat de vader van de oud-voetballer ernstig ziek zou zijn. Omdat ze in gemeenschap van goederen zijn getrouwd zou de presentatrice een slordige 19 miljoen ontvangen. Dat zorgt er wel voor dat de problemen in één klap zijn opgelost. Gelukkig zit het voor de rest ook wel snor met het geld:

Yolanthe komt regelmatig aan bod in nieuw boek van Wesley Sneijder

En de uitgever staat erom bekend geen genoegen te nemen met alleen succesverhalen. Er zullen een hoop dingen over het privéleven van de oud-voetballer naar voren komen. En als de de geruchten mogen geloven, dan komt zijn ex-vriendinnetje veelvuldig aan bod. Zowel positief als negatief.

Diep in het rood

In 2008 richtte de brunette het bedrijf YCVK Beheer B.V op. Haar doelstelling was ‘Het verrichten van stemwerkzaamheden voor commercials, tekenfilms en voice-overs en verrichten van promotionele activiteiten, alsmede acteer-, presenteer- en journalistieke werkzaamheden’. Maar net als het liefdesleven lijkt het ook slecht te gaan met haar bedrijfsleven. Ze staat namelijk tonnen in het rood. Dit schrijft Bekendeburen. Ze zeggen namelijk dat dit bedrijf inmiddels 228.000 euro in het rood staat. Dit was in 2018. Maar dat is nog niet alles. YC Europe B.V is ook van de brunette. Hiervan is de doelstelling ‘De groot- en kleinhandel in juwelen, sieraden en andere kostbaarheden’. Maar ook dit bedrijf staat flink in het rood met zo’n 257.000 euro. Bij elkaar opgeteld is dat toch al bijna een half miljoen. Bananas&Bananas werd vorig jaar door de brunette in samenwerking met HEMA gelanceerd. Oktober kwamen ze nog met een nieuwe wintercollectie. HEMA verkoopt op het moment de laatste kleding van het merk. Op de website van het merk is alles uitverkocht. De HEMA heeft er een ‘op=op’ actie van gemaakt. Er zal na uitverkoop dan dus ook géén nieuwe kleding meer bijkomen.

Zie ook: Wesley Sneijder sneert richting F-side en rijdt al zingend langs de Arena