Jawel mensen, we hebben het jaar 2020 achter ons gelaten maar ook in het nieuwe jaar gaan oude problemen gewoon verder. En dat is wat ons betreft niet het dragen vaan een mondkapje in een supermarkt. Want ja, dat is inderdaad niet erg fijn boodschappen doen maar wat moet dat moet nou eenmaal. Toch zijn er sommige mensen die dat om medische redenen niet hoeven. Deze worden naar eigen zeggen dan ook redelijk vaak vies aangekeken door andere supermarktbezoekers maar dat nu even terzijde. Ook de man in onderstaande video droeg geen mondkapje tijdens het boodschappen doen en daarom komen er nu even twee politieagenten aan zijn deur.

Politie komt mondkapjesweigeraar thuis opzoeken

Politie komt aan de deur omdat ik boodschappen deed zonder mondkap. Agente sprak me buiten aan in Sliedrecht en heeft blijkbaar me kenteken opgenomen en later aan me deur gebeld met collega agent. Wil me boetes aansmeren . Weer een voorbeeld van macht misbruik