Gaat het ooit nog goed komen tussen de mannen van Veronica Inside? Dat is de grote vraag die speelt na de laatste uitzending van het programma afgelopen maandag. Johan Derksen en René van der Gijp hebben zich hard uitgesproken tegen presentator Wilfred Genee. Van der Gijp liet gisteravond nog aan RTL Boulevard weten dat de kans dat hij in de toekomst niet meer in het programma te zien zal zijn zeer aanwezig is. “Dit komt nooit meer goed”, stelt hij.

Wilfred Genee ging te ver

“We hebben de uitzending niet voorbereid. Normaal wil Johan wel even van tevoren weten wat er gebeurt. Maar hij was er niet van op de hoogte dat er mensen aan tafel zaten en dat Wilfred ons voor het Joegoslavië Tribunaal zou zetten. Je kan er wel van uitgaan dat het klaar is.” Zo stelt hij.

Direct na de uitzending weg

René reageert woest op het optreden van Wilfred Genee tijdens de uitzending. “Als je je collega’s zo laat vallen, zo in de steek laat. Dat is heel slecht.” Johan Derksen vertrok maandag direct na de uitzending en ook René is niet lang gebleven. “Johan was al na tien seconden weg, ik na twintig. Ik heb Wilfred via WhatsApp laten weten dat dit absoluut niet kan. Johan heeft hem dat ook duidelijk gemaakt.”