DELEN

Foute boel wanneer je naast je vriend of vriendin nog een ander ziet zonder dat je partner daar van weet. Je moet dan iedere keer goed gaan uitkijken of iemand je niet aan het achtervolgen is. Dat is namelijk hoe sommige worden gepakt. Deze gast HIERRR bijvoorbeeld, hij verdacht zijn vrouw van overspel en besloot eens te gaan spieken. Maar ook Ruben is de klos, die heeft niet goed achter zich gekeken toen zijn vriendin hem achterna kwam. En toen kwam dit briefje aan!

Briefje


En dat zorgde ervoor dat hij nu met een lekke band een briefje en een smerig voorruit. Wat er precies op zijn voorruit ligt weten we niet maar smerig is het zeker!

De tekst:
“Kijk, daarom ben je zo vaak weg. Ruben, wat ben je toch een vuile &%#[email protected] Ik ben blij dat ik je een keer gevolgd ben. Je bent nog steeds niet veranderd. Met je mooie praatjes en beloftes. Je hebt hier gewoon nóg een vriendinnetje zitten. Je bent en blijft een onbetrouwbare &%$. Ik hoop dat ze lekker %#$^& want mij zie je niet meer. Moge GOD je verdoemen.”