Mijn Pop-uprestaurant is een Belgisch televisieprogramma dat uitgezonden wordt op de Vlaamse commerciële televisiezender VTM. Het programma is een vervolg op Mijn Restaurant, een ander programma van VTM. Daarin werd de Belgische Leena van Loon bekend. Ze gaat nu een rol spelen in de Belgische versie van First Dates. Dit laat ze weten aan Flair. Ze laat het volgende weten: “Door mijn deelname aan “Mijn Pop-Uprestaurant!” kende ik nog iemand uit de televisiewereld. Nadat ik een oproep zag op Facebook voor horecamensen, heb ik naar die persoon gestuurd om te vragen wat het juist was. Het leek mij heel leuk.”

Belgische First Dates serveerster

Hoewel de serveersters in de Nederlandse versie van het programma ook een lust voor het oog zijn, is deze dame toch wel erg in trek. Op social media is de dame nu een beetje aan het doorbreken, en dat is niet voor niets. Fijne kiekjes onder de video waar ze voorgesteld wordt: