Net als in vrijwel ieder ander Europees land wordt er ook in Engeland gewoon weer gevoetbald. Zonder publiek dat wel, maar de competities gaan gewoon weer door. Was Nederland dan toch iets te vroeg met het besluit om de competitie eerder te stoppen? Marc Overmars kwam het in ieder geval best goed uit gokken wij zo. Enfin, ook op het een-na hoogste niveau in Engeland gaat de strijd weer verder. De voormalig roemruchte club Leeds United staat er met nog zes wedstrijden te gaan goed voor. Als ze de huidige tweede plaats weten vast te houden spelen ze volgend seizoen sowieso in de Premier League.

Kartonnen supporters bij Leeds United

Om de spelers tijdens de thuiswedstrijden het gevoel te geven dat er tóch nog publiek aanwezig is in het stadion konden supporters foto’s van zichzelf insturen. Deze werden vervolgens door de club op een kartonnen bord geplakt en in op de tribunes geplaatst. Zo lijkt het alsof er wel degelijk publiek aanwezig is bij de thuiswedstrijden.

Grappenmaker

Er was echter een grappenmaker die het wel leuk vond om een foto van de allang overleden terrorist Osama Bin laden in te sturen. En wat bleek tot zijn eigen grote verbazing… De club had de foto inderdaad afgedrukt en keurig op de tribune geplaatst: