Home Opmerkelijk Stuk metaal vliegt door voorruit van vrouw met baby achterin:

Stuk metaal vliegt door voorruit van vrouw met baby achterin:

0
DELEN

“Ik reed over de M1 snelweg naar Melbourne met mijn dochter van pas drie weken achterin, ik veranderde van uiterst rechts naar de middelste rijstrook en nadat ik volledig op de middelste baan was belandt, vloog een afgebroken stuk metaal en onder een vrachtwagen met boomstammen vandaan. Eén stuk kaatste van de weg af tegen mijn motorkap en door mijn voorruit aan de passagierskant, kaatste vervolgens tegen hoofdsteun en viel in de beenruimte van de passagierszijde. Toen ik me realiseerde wat er aan de hand was heb ik mijn auto naar de linkerkant gestuurd de vluchtstrook op.

De vrachtwagen stopte niet en reed door. Hij had waarschijnlijk niet door dat het gebeurde. Een politieauto was een paar minuten achter en kwam mijn kant op. Details werden opgenomen door de snelwegpolitie en er werd een sleepwagen ingeschakeld.’