DELEN

Ayleen is pas 19 jaar oud, maar werkt al als danseres en model. Ze komt uit Oldenzaal en staat regelmatig in de meest kekke pakjes op de podia van clubs in het land. Ze is bekend geworden door haar deelname aan Temptation Island waarin ze het zoveelste opgespoten tutje is. We zagen HIERRR bijvoorbeeld al Yasmine die in een soortgelijk programma bekend geworden is (EOTB).

Ayleen


Ook de vriendin van Lil’ Kleine heeft het een en ander laten doen zoals je HIERRR kunt zien. Maar nu terug naar Ayleen, zoek de verschillen:

Nu:

Dit bericht bekijken op Instagram

GIVEAWAY TIME 18+ !!!!!In samenwerking met @beautybartisha mag ik een leuke behandeling weggeven aan mijn volgers! Wil je weten welke behandeling ik mag weggeven en hoe je kans maakt? 1. Volg @beautybartisha en mij @ayleenbella 2. Like de post & tag een vriend(in) in de reacties! Om meer kans te maken like en plaats ook een reactie bij @beautybartisha. Bij 500 reacties maak ik bekend welke behandeling ik mag weggeven. En voor nu gebruik mijn kortingscode "Ayleen" en krijg 10% korting op elke behandeling die @beautybartisha aanbiedt. Succes 💋💉

Een bericht gedeeld door TEMPTATION ISLAND 2019 🌴 (@ayleenbella) op

Voorheen: