DELEN

Bas Smit, de man van presentatrice Nicolette van Dam is een populaire jongen op Instagram. Vooral met zijn humor weet hij op te vallen maar zo af en toe probeert hij ook andere BN’ers te grazen te nemen. Deze week is Thomas Berge de Sjaak bij Bas Smit. En dan met name zijn spierwitte gebit. Chiel, zoals Thomas Berge echt heet, zei twee weken geleden in Weekend dat zijn witte tanden puur natuur zijn. ”Ze zijn zo wit door goed te poetsen,” zei hij tegen Weekend. ”Ik ben niet behandeld, mijn tanden zijn niet gebleekt, daar doe ik niet aan. Het is echt gewoon goed poetsen. En ik heb goede genen!”

Thomas Berge liegt

Volgens Bas Smit is dit helemaal niet waar. ”Dit is dus de grootste showbizzleugen van het jaar!” zei hij op zijn Instagram Stories. En Bas gaat door met zijn grappen, zoals je kan zien in de video onderaanaan deze pagina. ”Zo, deze was goed voor mijn ego…” schrijft Bas bij een video die hij plaatst vanuit zijn bad.