DELEN

Michelle ziet en voelt zich pips. Maar shoppen kan altijd. Maarten fotografeert street graffiti, maar Michelle sleept hem mee naar de dromenvangers. We hadden niet anders verwacht. Maarten is helemaal klaar met dat gewinkel en hangt op het terras terwijl Michelle wierook gaat snuiven. Daarna mag hij de tassen dragen. Ze lijken wel een stel Chinese toeristen, want ze zien Athene door de camera van hun telefoon. Michelle moet bijna nekken in de vleeshal. Maarten laat zich een winkel intrekken en Michelle zoekt een ring uit met een knoeperd van een maansteen. Die staan voor vruchtbaarheid blijkt buiten, dus Maarten is zwaar in de aap gelogeerd.

Maarten wil steeds geknepen worden. Als hij tijdens een etentje met uitzicht op de stad voorover leunt om haar te kussen… laat zij hem bijna hangen. Het was een dol weekend voor kandidaten én team, want de cameraploeg heeft bij Michelle en Maarten op de kamer geslapen.

Maar nu gaan we het even over die nippləslip hebben!

Jaap en Marian zitten in een Noors prieeltje. Marian mag de wijn proeven, want: “she drinks more wine than I am”. Handje pepermuntje zitten ze te genieten. Hier heeft Jaap altijd van gedroomd. De volgende ochtend worden ze wakker met ontbijt op bed. Jaap heeft de deken opgetrokken tot onder zijn oksels, maar we worden op een onbewaakt moment toch getrakteerd op een nipplə slip. We kunnen de rest van de uitzending aan niks anders meer denken. Ze hebben heerlijk geslapen, maar er is verder niets gebeurd. Dat zien we aan het keurige haar van Marian.