DELEN

Chocoladefabrikant Tony’s Chocolonely maakte vamorgen maar liefst drie nieuwe smaken op bekend op hun Instagram. De eerste smaak van de Limited Editions 2018 is gemaakt van romige melkchocolade en van shortbread en sticky karamel. De reep zit verpakt in een bijzondere wikkel. De tweede is wit! Een witte chocoladereep mag natuurlijk niet ontbreken. Er zit een tikkie puur in en je wordt verrast door de gekarameliseerde peccannoten.

Maar we moeten natuurlijk ook eentje met pure chocola hebben. De liefhebbers van pure chocolade worden niet vergeten. Tony’s heeft een reep gemaakt met 51 procent pure cacaokoekjes en karamel.

Dit bericht bekijken op Instagram

Cookie woogie! Zeg ‘es hoi tegen Tony’s Limited Editions 2018 (jeweettoch, die drie tijdelijke crazy smaken). Cookie hiero is gemaakt van puur 51% met cacaokoekjes en karamel en zit verpakt in een volledig unieke wikkel. Saywhat? Wat er in die andere twee Limited Editions zit? Bekijk ’t op onze chocosite (link in onze bio!). Vanaf vandaag zijn ze verkrijgbaar bij Wereldwinkels, WAAR, Bijenkorf, Marqt, Jamin, kleinere kado- en delicatessenwinkels, Tony’s Stores en onze online chocoshop.

Een bericht gedeeld door Tony's Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) op