DELEN

Maxima moet toch wel een van de mooiste Koninginnen zijn ter wereld. En we weten allemaal dat Willem onlangs voor een compleet nieuw uiterlijk gegaan is met een flinke Viking baard. Dat beviel behoorlijk bij de media. Maar natuurlijk kan de Koningin hier natuurlijk niet achterblijven. Daarom is ze nu voor een iets frissere look gegaan. En heeft er zo’n 30 á 40 centimeter af laten knippen. Maar of ze nu een oer-Hollands kort pittig kapseltje heeft? Dat gelukkig nog nét niet!

Nieuwe kapsel van Koningin Maxima

Dus, haal er nog eens dezelfde lengte af, verf het rood, groen of paars, doe er wat gel in en ook Maxima lijkt op de gemiddelde Nederlandse vrouw van 50+. Dat zou wat zijn, gelukkig is het nog niet zo ver. Maar er zit vandaag de dag ook nog eens een ander kleurtje in als we het goed zien. Wel lekker hip samen!
Zie ook: Een dansende Koningin Maxima, dat ziet er goed uit!

Dit bericht bekijken op Instagram

30.09.2019. King Willem-Alexander and Queen Máxima attended the « India in The Netherlands » Seminar at the Rijksmuseum in Amsterdam 🌟 . #queenmaxima #koninginmaxima #kingwillemalexander #koningwillemalexander #dutchroyals #dutchroyalfamily #indiainthenetherlands

Een bericht dat is gedeeld door @ hmqueenmaxima op

Voorheen: