DELEN

Ruim één miljoen kijkers stemden afgelopen vrijdagavond weer af op The Voice of Holland. Met name de aanleiding van de ruzie tussen jurylid Anouk en Jorik, beter bekend als Lil’ Kleine, viel enorm op. In een interview met Voice kandidaat Dalo, vertelt hij aan Shownieuws dat hij vreest de oorzaak van de ruzie te zijn: ,,Ik hoop niet dat de ruzie komt door mij. Dat zou ik niet fijn vinden.”

Kleine inschattingsfout

Tijdens het optreden zong rapper Dalo over Lil Kleine: ,,Dat jij je hele jeugd met drank en drugs opgroeit.” Zichtbaar zie je het gezicht van Jorik betrekken. “Ik wilde gewoon een statement maken”, vertelt Dalo aan Shownieuws. Een kleine inschattingsfout zoals hij zelf zegt: ,,Ik dacht eigenlijk dat hij het wel kon hebben, maar blijkbaar niet.”

Luister maar mee vanaf minuut 2.29: