Wat ons betreft is Martien Meiland dé man van het jaar 2019! Althans man, ja man! Met zijn programma Chateau Meiland trok hij wekelijks miljoenen kijkers op een zender waar dat nog nooit eerder had plaatsgevonden. En dat mag best een knappe prestatie genoemd worden. Maar fans stuiten op iets anders wat erg opvallend is. De reacties staan er namelijk vol mee. Wat niet onbekend is, is dat de familie elk jaar een wenkbrauw-avondje heeft. Ze hebben allemaal erg lichte wenkbrauwen met hun blonde haar dus die willen ze graag bijtekenen. We gokken dat dat net het avondje daarvoor heeft plaatsgevonden.

De wenkbrauwen van Martien Meiland

“Lekker je wenkbrauwtjes gedaan Martien! Staat je GOOEEEEEEEED!” en Hey je hebt “nieuwe wenkbrauwen”!” is te lezen in de reacties. En daar staat het helemaal vol mee. De wenkbrauwen hebben de fans dusdanig afgeleid dat de promotie voor zijn nieuwe wijn het teniet heeft gedaan. Maar het ziet er wel weer goed uit hoor Martien:

Dit bericht bekijken op Instagram

Maak kans op kaarten voor de feestelijke opening van de eerste flessen La Famillie Meiland. Ga naar wijnvoordeel.nl/meiland en sla je slag. Link in bio #lafamillemeiland #wijnen #wijnen #wijnen

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op