DELEN

Het gaat momenteel even niet zo heel erg lekker met Jan Smit. De Volendamse zanger en presentator maakte vorige week bekend dat hij minimaal tot het einde van dit jaar al zijn optredens cancelt. Hij ondervindt teveel hinder van lichamelijke klachten zo zegt hij zelf en kiest daarom voor meer rust. Vandaar werd echter ook bekend dat Jan Smit één van de drie presentatoren zal zijn van het Eurovisie Songfestival in mei volgend jaar!

De vrouw van Jan Smit

Wist je trouwens dat Jan van 2007 tot 2009 een relatie had met Yolanthe Cabau? Deed ‘ie toch best netjes al zeggen we het zelf. Intussen is de Volendammer alweer 8 jaar getrouwd met de eveneens Volendamse Liza. Tijd om even nader kennis te maken met deze blondine!

Jan Smit heeft het goed voor elkaar!

Zie ook: Wauw, de vriendin van Guus Meeuwis laat niets aan je verbeelding over!

Dit bericht bekijken op Instagram

Als jij je kleren aantrekt.. zonder haast en haast zonder erbij na te denken kijk ik naar een omgekeerde striptease van een volmaakte schoonheid elke handbeweging: een gedicht elke buiging als een roos die sluit O schat van mij! O hemels hoge ster! zelfs jouw schaduw kan mij verblinden Dus ga niet weg. Ga nooit bij me weg maar als je ooit verdwijnt: laat mij je dan weer vinden Zolang ik jou echt… bij me heb heb ik de volmaakte liefde lief drink ik uit een pure waterbron en slaap onder een deken van geluk jij bent het goudste zonlicht een volmaakt helder kristal! Zo schitterend dat het licht ervan me soms dreigt te verblinden maar ga niet weg. Ga nooit bij me weg en als je ooit verdwijnt: laat mij je dan weer vinden Zelfs je naam is mooi! Mooier dan die van iedereen die dezelfde naam heeft Zelfs je naam is mooi! Mooier dan die van iedereen… Dus ga niet weg! Ga nooit bij me weg! maar als je ooit verdwijnt: laat mij je dan weer vinden… #liza ❤ #jansmit #lizasmit #6jaargetrouwd 💪💪💪❤❤❤

Een bericht gedeeld door claudia hoekstra ❤ (@claudia81186) op