Sinds 2016 is Miljuschka Witzenhausen een vast gezicht op de RTL-zenders RTL 4 en RTL 5. Sinds 2016 is ze te zien als gezondheids- en voedingsdeskundige in RTL Boulevard. In 2016 presenteerde ze Ja, ik wil… een taart samen met John Williams. In 2017 tekende ze een contract bij RTL Nederland. In 2017 presenteerde ze samen met Martijn Krabbé Topchef Academy op RTL 5. Tevens was ze dit jaar te zien in het RTL 4-programma Een goed stel hersens. Op RTL 4 is ze presentatrice van RTL Boulevard (weekend-editie) en De Chocolade Show. In 2018 was de brunette samen met London Loy als danskoppel te zien in het RTL 4 programma Dance Dance Dance. In het najaar van 2018 vormde ze een presentatieduo met Kaj Gorgels voor het RTL 4-programma Decembernieuws. In 2020 doet ze mee aan het 20e seizoen van Wie is de Mol?.

Miljuschka Witzenhausen is een prachtvrouw!

Maar het mooiste aan Miljuschka is toch wel waar ze regelmatig voor staat. Ze vind zelf dat ze een maatje meer heeft, wij niet echt. Oké, ze is niet graatjemager. Maar ze wil met deze foto’s op social media de taboe betreft een maatje extra verbreken. Dit is toch véle malen mooier:

Dit bericht bekijken op Instagram

Laat je tijgerstrepen vandaag maar zien dames🐅😘 ———————————————————————- Make-up @makeupbymettina Foto @martinsweers Styling @xavieraaubri Magazine @grazia_nl

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Geel……..

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op