Groot nieuws was het vorige week. Marco Borsato en Leontine Borsato maakten kenbaar van elkaar te gaan scheiden. Naar verluidt omdat Marco zich niet in kon houden en regelmatig een scheve schaats reed. De geruchten gingen dat de zanger naar de Malediven gevlucht zou zijn om even verlost te zijn van alle media. Maar niets blijkt minder waar. zijn. Tot aan het weekend was Marco nergens te bekennen, maar inmiddels is de zanger weer gespot. Weekblad Weekend kon melden dat de zanger gevlucht is naar zijn moeder Mary in het Noord Hollandse Stompetoren.

Weekblad Weekend weet waar Marco Borsato zich bevindt

Het weekblad deelt foto’s waar de zanger uit het huis van zijn moeder komt. “Hij slaapt al enige tijd bij zijn moeder. Wij moesten wel lachen om al die wilde verhalen over de Malediven, terwijl hij gewoon hier op de logeerkamer bij Mary slaapt.”, vertelt een buurman aan Weekend.

Dit bericht bekijken op Instagram

Na jaren samen te zijn geweest wonen Leontine en Marco niet meer onder één dak. Sterker nog: de zanger zou volgens geruchten gevlucht zijn naar de Malediven. Maar niets blijkt minder waar! Weekend spotte de zanger vandaag in Nederland, op déze plek… #linkinbio #weekend #marcoborsato #leontineborsato

Een bericht gedeeld door Weekblad Weekend (@weekbladweekend) op