DELEN

Sinds gisteren weten we dat Wesley en Yolanthe uit elkaar zijn. Wesley laat weten dat ze nog niet gescheiden zijn en of dat gaat gebeuren is ook nog maar de vraag. De twee leven in ieder geval niet meer bij elkaar. Bol.com wist al keihard in te haken met een snoeiharde grap in hun advertentie zoals je HIERRR kunt zien. Een beetje pijnlijk, maar wel heel grappig! Wat precies de reden van de breuk is weten we niet. “Ik heb het verknald” plaatst Wesley op zijn Instagram.

Ik heb het verknald

Wat we wel weten is dat Wesley het flink heeft verknald. Zo plaatst hij zelf op zijn Instagram. Sinds de breuk loopt Wesley trouwens ook met een flink probleem rond op zijn buik (HIERRRR)!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op