DELEN

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis. Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Deze opvolging is tot stand gebracht door K3 zoekt K3, een talentenshow op tv uitgezonden door SBS6 en VTM. Naar we willen natuurlijk weten hoe het nu met de oorspronkelijke groep gaat.

Zo ziet de oorsprongelijke K3 er nu uit!

We beginnen natuurlijk met de 44-jarige Karen Damen gevolgd door de 43-jarige Kristel Verbeke en als laatst de 41-jarige Kathleen Aerts!
Zie ook: Foto’s: Wendy van Dijk heeft twee beeldschone stiefdochters!
K1. Karen Damen

Dit bericht bekijken op Instagram

Gelukkige verjaardag, prinses Lily! 💝@lilythomas09 #liefpetekindje #13jaaral Nevermind de rare vrouw op de achtergrond. @kristelverbeke 😂

Een bericht gedeeld door Karen Damen (@karendamen) op

K2. Kristel Verbeke

K3. Kathleen Aerts