Yolanthe Cabau is al sinds 2004 bekend van televisie. De op Ibiza geboren krullenbol werd echter pas echt bekend toen ze vanaf 2005 een rol kreeg in de soapserie Onderweg Naar Morgen. Voordat ze een relatie kreeg met Wesley Sneijder deed ze het eerst nog even kortstondig met Jan Smit en zelfs nog met rapper Baas B. Intussen lijkt ook de relatie met Wesley tot een einde te zijn gekomen al zijn de twee nog niet officieel gescheiden. Maar voor haar verleden zijn we hier natuurlijk niet, we willen foto’s. En we kunnen wel zien waarom deze dame tot 3 keer toe de FHM heeft gewonnen!

Yolanthe vergeet jurkje dicht de ritsen

Yolanthe zou momenteel in Los Angeles verblijven. En als we deze foto hieronder zien moet het toch geen probleem zijn om weer ergens een rijke vent aan de haak te slaan.

Wesley Sneijder klapt uit de school

Wesley Sneijder gaat een boek uitbrengen over de pieken en dalen in zijn leven. De voorpublicatie is inmiddels in handen van Voetbal International en al maanden gaan er speculaties over de openbaringen die zullen verschijnen in dat boek. Naar eigen zeggen hij hij zich overgegeven aan drank en rock-‘n-roll in zijn periode bij Real Madrid. Zijn debuut en reputatie konden met een winnende goal tegen Atlético Madrid in 2007 gelijk niet meer stuk. De spelers gingen maandelijks uit en dat heeft voor veel grote problemen gezorgd laat de oud-voetballer weten. Zie artikel hieronder:

Zie ook: Wesley Sneijder onthult bizarre reden van huwelijksbreuk met Yolanthe!