DELEN

Wesley Sneijder en de beeldschone Yolanthe zijn eind 2010 getrouwd. Het heeft eventjes geduurd maar dit jaar kwam het stel veelvuldig in de media. Ze zouden namelijk uit elkaar gaan na 9 jaar. Het “stel” is nog steeds getrouwd maar het lijkt erop dat dat niet heel lang meer zal duren. Maar natuurlijk is de vraag, wat nu. In een interview met Frank Dane op de radio komt het gevoelige onderwerp naar voren. Ze vindt haar privéleven best wel belangrijk en daarom was het ook een heftige periode. Dat was aangezien ze op elk voorblad van de roddelbladen stond. Ook het internet stond vol met geruchten over de twee. Maar we willen natuurlijk weten hoe het gaat aflopen tussen de twee.

Yolanthe en de liefde

Yolanthe geeft ook aan dat ze nog steeds gelooft in de liefde. Ze is dan ook nog maar 34 jaar oud. Of ze hiermee bedoelt dat er nog een mogelijkheid is dat het goedkomt met Wesley of dat ze door gaat, dat gaan we nog maar even afwachten!

Zie ook: Yolanthe heeft ze er weer luchtig bij hangen en laat alles gewoon zien!

Dit bericht bekijken op Instagram

And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love 💗 Thank you @beaumonde.nl for this fun shoot in Lalaland.. 💕 #instoresnow✔️

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op