Weekblad Privé meldt dat er al jaren geruchten gaan obver de geaardheid van André Hazes. Hij zou naast vrouwen, ook mannen wel zien zitten volgens deze geruchten. De zanger heeft in Privé een boekje open gedaan over deze geruchten. Hij zegt hierin: “Dat zeggen ze al zo lang over mij. Eigenlijk ben ik ook gewoon een halve nicht. Ik ben heel erg van het aanraken, maar kan ook de mimiek hebben van een homo.” Hij geeft aan dat er dus niets waar is van deze geruchten maar dat hij het wel kan begrijpen. Gerard Joling zou degene moeten zijn die dit kan bevestigen: “Ook al probeert hij het bij iedereen. Hij zegt altijd: ‘Deze jongen valt zeker niet op mannen'”.

André Hazes over zijn geaardheid

Gezien zijn liefde voor oudere vrouwen mag het ook wel duidelijk zijn dat de zanger op dames valt. Hij heeft vaker aangegeven meer te voelen voor de oudere vrouw. Vandaar dat hij met Monique Westenberg is, die is 16 jaar ouder. Ook Bridget Maasland met wie hij een kortstondige relatie heeft gehad is flink ouder, 20 jaar maar liefst. Maar er bestaat natuurlijk altijd een kans dat hij naast dat hij op vrouwen valt, ook een klein oogje op mannen kan hebben. Maar waar komen die geruchten nu vandaan?

Koffietijd

Vorig jaar was de zanger bijvoorbeeld op bezoek bij Koffietijd. Quinty Trustful mag tijdens de uitzending door zijn telefoon scrollen en merkt op dat er behoorlijk veel foto’s van mannen in hun adamskostuum op staan. Hij geeft aan: “Nee, ik zal het eerlijk uitleggen. Ik heb met Bas Smit, ik stuur altijd dit soort foto’s naar hem en dan bewerk ik ze ook nog, tenminste die laat ik dan bewerken, dat hij dan ook onderdeel van de foto is.” De twee zijn elkaar dus regelmatig flink aan het stangen volgens de zanger met dit soort kiekjes.