Het liefdesleven van Dionne Stax ligt al een tijdje onder een klein loepje. We kennen allemaal nog wel de geruchten over de affaire die ze zou hebben gehad met Humberto Tan. Deze is al lang en breed beëindigd maar de presentatrice leek haar liefdesleven eindelijk weer op de rails te hebben. Ze kreeg een relatie met een, voor de media, onbekende man genaamd Sytse. De 36-jarige arts heeft haar ontmoet in een Amsterdamse kroeg en sindsdien was de blondine stapelverliefd. Privé liet destijds weten dat hij zijn vriendin destijds zelfs heeft verlaten voor de presentatrice. De relatie bleef nog een tijdje geheim, Sytse zou namelijk niets met media en pers te maken willen hebben. Iets wat de presentatrice klaarblijkelijk niet is gelukt.

Dionne Stax kon zich niet inhouden

De presentatrice verklapte namelijk op Radio 538 dat ze al een jaar lang een nieuwe vriend had. Uiteraard zijn verschillende roddelmedia gaan uitzoeken wie deze mysterieuze man is. Sytse werd hierdoor in één klap een bekende Nederlander geworden. Een insider vertelt het volgende aan Privé: “Als het aan Sytse had gelegen, dan had Dionne met niemand over hun relatie gesproken en zeker niet in het openbaar op de radio. Nadat dat wel gebeurde, voelde Sytse zich vaak bekeken. Hij vond het vervelend om door wildvreemde mensen over zijn privéleven te worden aangesproken. Het was alsof Sytse op dat moment afstand begon te nemen van Dionne.

“Egocentrisch karakter”

Hij vervolgt met: “Ik heb begrepen dat hij enige tijd later tot de conclusie kwam dat hij wat zijn relatie met Dionne betreft te hard van stapel was gelopen. Uiteindelijk is zijn relatie met haar op de klippen gelopen omdat hij niet kon leven met het wat egocentrische karakter van Dionne. Uiteindelijk is hij om die reden weer alleen verder gegaan. Wat later is hij teruggekeerd bij zijn partner vóór Dionne. Voor de presentatrice kwam de breuk totaal onverwacht. Naar ik heb begrepen, heeft ze het er behoorlijk moeilijk mee.”