Vorige week zondag probeerde Fred van Leer zichzelf nog van het leven te beroven, nu ligt hij in de clinch met Evert Santegoeds. De stylist zou namelijk hebben ontkend dat hij een interview heeft gegeven aan de Privé-baas. In een video smijt hij het weekblad door zijn kamer heen. Hij zou voornamelijk boos zijn om de volgende tekst: “Fred van Leer is nog altijd dat ongelukkige eenzame jongetje uit Alblasserdam” weet roddelsite Ditjes en Datjes te vertellen. In de uitzending van Shownieuws zegt de Privé-baas er het volgende over: “Ja, dat gaat me aan het hart, want aan dat blad wordt elke week keihard gewerkt.” Toch ontkent de stylist een interview te hebben afgegeven, maar daar heeft Evert het volgende over te zeggen tijdens de aflevering op nationale televisie.

Gesprek tussen Fred van Leer en Evert Santegoeds

Hij zegt: “Afgelopen woensdag belde hij me, ik herken zijn nummers niet eens. Het is iemand met wie ik niet heel veel te maken heb en ook niet ken eigenlijk. Alleen van één groot feest, waar ik hem wel eens gesproken heb. Toen kreeg ik: ‘Wil je me bellen? Fred.’ Ik dacht nog: welke Fred? Ik kon me niet voorstellen dat het deze Fred was. Hij was het wel. Ik heb hem vervolgens vier keer aan de lijn gehad omdat we elke keer verbroken werden. Elke keer ging hij door met het vertellen van zijn verhaal. Hij wilde dat ik één ding heel goed zou weten, namelijk waarom hij in die Bouwman-kliniek terechtgekomen was.

Los in Shownieuws

Fred van Leer zou hem dankbaar geweest zijn voor het interview: “Bedankt en geweldig dat je dit voor me doet!” zou hij nog in een gesproken bericht hebben verstuurd. De tafelgasten in Shownieuws schrikken behoorlijk van de uitlatingen. Hij vervolgt met: “Nou, ik hou me nog in. Hij zal wel in de war zijn. Afgelopen zondag wou hij nog dood en nu maakt hij zich druk om heel andere dingen. Ik vind het erg vervelend voor die man, maar ik laat me ook niet zo in de hoek zetten alsof ik hem niet gesproken heb, terwijl hij me vier keer gebeld heeft.

Evert Santegoeds woedend op <em>Fred van Leer</em>: ‘Mij moet je niet meer bellen’ (video)

Evert Santegoeds is niet te spreken over Fred van Leer na zijn laatste videobericht op Instagram. Van Leer, die een zware tijd heeft omdat een sekstape was gelekt, beweert dat hij met niemand van de pers heeft gesproken, maar volgens de roddeljournalist is dat niet waar.
Bekijk ook
Fred van Leer: hierom doe ik geen aangifte (video)
Bekijk deze video »
‘Fred van Leer heeft me vier keer gebeld’Santegoeds beweert dat Fred van Leer hem meerdere keren heeft gebeld met zijn verhaal, maar in een video smijt Fred de Privé weg. “Ik hoop dat je snel weer de oude bent jongen, maar mij moet je niet meer bellen”, zegt Santegoeds in Shownieuws. Patty Brard schrikt van zijn reactie. “Ik hou me nog in”, aldus Evert. “Hij zal wel in de war zijn. Afgelopen zondag wilde hij nog dood en nu maakt hij zich druk om hele andere dingen. En ik vind dat erg vervelend voor die man, maar ik laat me niet zo in een hoek zetten alsof ik hem niet gesproken heb terwijl hij me vier keer gebeld heeft.”
Bekijk de tirade van Evert Santegoeds in de video van Shownieuws hieronder, vanaf minuut 18.
Zien: Fred van Leer vertelt volledige verhaal over sekstape en ziekenhuisopname
Bekijk deze video »
Video: Fred van Leer bezorgt Albert Verlinde kippenvel met telefoontje
Bekijk deze video »


Entertainment
:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op