Afgelopen zaterdag heeft Tino Martin een optreden gegeven in combinatie met een luxe diner. Fans zouden hier maar liefst 150 euro voor hebben betaald, maar veel zijn niet erg te spreken over de gang van zaken. Een woeste fan laat weten dat het véél te duur was en de zanger een heel slechte indruk maakte tijdens zijn optreden. Een van de fans heeft het volgende aan Shownieuws geschreven: “Hij kwam te laat en brak zijn optreden al na 50 minuten af. En dat voor 150 euro. Het is de zoveelste keer, ik ben geen fan meer. Het is al de zoveelste keer dat hij dronken is.” De fan wil haar geld terughalen en geeft hierover het volgende aan: “En veel mensen met mij. We gaan actie ondernemen.”

Management Tino Martin reageert

Het management van de zanger heeft inmiddels gereageerd: “Het filmpje op zijn story gaat over een ander optreden. Is ook niet het filmpje van die avond overigens. Het was €150 per persoon. Mensen kregen hiervoor een 4-gangen diner en een fles Moët-champagne.” Wat de fan zegt over het eerder afkappen van zijn optreden is volgend het management ook niet waar. Ook de beschuldiging dat de zanger teveel op heeft gehad zou niet kloppen: “Te kort was het zeker niet. Tino heeft 2 keer ca 35 minuten gezongen (normaliter is een boeking 30 minuten). En dronken was hij zeker niet.” De video van het optreden is hieronder te zien, alleen zegt het management dat dit niet de desbetreffende avond zou zijn. Artikel gaat verder onder de video:

Eerder voorgevallen

De zanger is de laatste tijd wel vaker in het nieuws geweest wegens slechte optredens. Zo heeft hij gigantisch veel kritiek gekregen door een optreden in ‘M’. Ook zijn er verschillende video’s opgedoken dit en vorig jaar dat de zanger beschonken op het podium zou staan. Meerdere van deze video’s zijn onder andere op de website Dumpert belandt. Een daarvan is hieronder te zien. Het zou hier om een bruiloft of ander privéfeestje gaan waar Tino Martin voor ingehuurd is: