Het is niet helemaal lekker verlopen tussen Connie Witteman en Albert Verlinde. De 69-jarige zangeres kreeg in Shownieuws niet de meest fijne woorden te horen van haar buurman. En dat heeft ze dan ook duidelijk gemaakt op social media. Ze heeft zelfs kenbaar gemaakt dat ze naar de politie zal stappen vanwege deze “bedreiging”. In de onderstaande alinea hebben we haar post geplaatst waarin ze uitlegt waarom ze aangifte zal gaan doen tegen de presentator!

Connie Witteman doet aangifte vanwege Albert Verlinde

Ze schrijft: “Albert…Sorry? Heeft alleen de pers vrijheid van meningsuiting? IK BEN IN SHOCK…omdat Albert Verlinde gisteravond in het late shownieuws mij bewust schoffeerde…en bekent maakte, dat “als hij mij tegenkomt”(hij woont naast mij) HIJ MIJ DOOR HET TRAPPENHUIS ZAL TREKKEN…omdat hij het er niet mee eens is wat ik gisteren op mijn insta heb gezegd… omdat “ik” niets meer van de regels snap! Sowieso houd ik er al niet van als mannen… vrouwen bedreigen…en al helemaal niet dreigen met fysiek geweld… dus ik zal aangifte doen bij de politie omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen!