Patty Brard heeft voor WENDY magazine een rondleiding door haar huis gegeven. Ze woont aan de Amstel, vlakbij Amsterdam. Maar wanneer je door het huis en haar tuin loopt, dan lijkt het net alsof je in een villa op Bali of Ibiza bent. Het gehele huis ziet er prachtig uit. De zangeres woont hier met haar man Antoine van de Vijver. Maar we zijn wel in meer huizen geweest, online, van verschillende bekende Nederlanders. Ze wonen natuurlijk allemaal prachtig. Maar het huis van dit stel heeft wat ons betreft toch iets heel speciaals moeten we zeggen.

De slaapkamer van Patty Brard

In de zomer slapen de twee namelijk helemaal beneden en in de winter boven. Waarom? In de winter hebben ze dan een prachtig uitzicht over de weilanden. Dan zou je zeggen dat je daar in de zomer ook wil slapen. Maar de slaapkamer beneden heeft iets speciaal waarvan je voornamelijk in de zomer gebruik van wil maken. Dit is toch een droom die werkelijkheid wordt:
iframe width=”100%” height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/SJZ26Pt4cHA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen>