Yolanthe en Wesley Sneijder zijn nu al een tijdje uit elkaar. De oud-voetballer heeft een biografie uitgebracht over de pieken en dalen in zijn leven. Daar komt de moeder van zijn kind veelvuldig in voor. Hij geeft hier onder andere aan dat hij de kink in de kabel is geweest en daarmee voor een breuk in hun huwelijk heeft gezorgd. Van een verzoening tussen de twee zal voorlopig nog geen sprake zijn, laten verschillende media weten. Wel zou het contact tussen de twee nog prima zijn. Dat is natuurlijk ook belangrijk aangezien ze samen een 4-jarig zoontje hebben, Xess Xava.

Yolanthe in bruidsjurken!

Maar deze week werd de brunette plots gespot in trouwjurken. Is er een ander? Is het toch weer aan met haar oude liefde? Nee, dit is voor de nieuwe film ‘Just Say yes’ die volgend jaar uit moet komen. Voor de duidelijkheid schrijft ze er ook het volgende bij: “Dit is voor mijn nieuwe film. #justsayyes #nietecht!”. In film ‘Just Say Yes’ van regiseur Aram van de Rest zal de brunette de bruid spelen. Wanneer de precieze datum zal zijn wanneer de film in de bioscopen te zien zal zijn is nog niet bekend. We kunnen je wel vertellen waar het verhaal precies over gaat. Onderaan dit artikel is de video van de actrice te zien in haar bruidsjurken!

“Just Say yes”

“Lotte is haar hele leven al bezig met de invulling van haar ideale bruiloft. Alles heeft ze al uitgedacht, van de locatie tot aan de prachtige trouwjurk van haar oma. Maar haar aanstaande blaast de bruiloft onverwachts af. Ze trekt tijdelijk in bij haar egocentrische zus Estelle die plotseling wel gaat trouwen. Estelle neemt de hele bruiloft over, inclusief locatie en de trouwjurk van oma. Lotte wordt gevraagd om het vrijgezellenfeest te regelen. En dat loopt volledig uit de hand.”

Zie ook: Onwijs pijnlijke onthulling voor Yolanthe en Wesley Sneijder!