Johan Derksen is de afgelopen dagen gigantisch veel in het nieuws geweest door bepaalde uitspraken in het programma Veronica Inside. De uitspraken zijn verkeerd gevallen bij een hoop kijkers, die willen nu dat hij de biezen pakt. De voormalige voetballer heeft al aangegeven dat hij geen excuses zal gaan maken en geen boetekleed zal dragen voor zijn gemaakte uitspraken. Afgelopen maandag heeft het programma een record aantal kijkers getrokken, 1,7 miljoen om precies te zijn. Maar de voetbalanalist blijkt er behoorlijk klaar mee te zijn.

Johan Derksen is er klaar mee

“Ik heb in tweeëntwintig jaar tijd nog nooit zo’n k*tshow gemaakt.” geeft hij aan. Hij is in De Telegraaf kritisch op de rol van zijn collega Wilfred Genee. “Wilfred doet al jaren zijn best om ons de meest vreselijke dingen te laten zeggen. Dat lokt hij uit. Nu werden we geconfronteerd met een presentator die ons kwalijk nam dat we rare dingen zeiden.”

Zal hij doorgaan met het programma?

Of hij nog zal blijven aanschuiven aan tafel bij Veronica Inside weet hij nog niet. Hij geeft het volgende aan: “Ik ben zo van de tafel naar mijn auto gelopen, maar mijn woede trekt met een paar dagen wel weg. Daar ben ik professioneel genoeg voor. Tegelijkertijd doe ik al tweeëntwintig jaar hetzelfde kunstje. Ik ga deze zomer eens goed overdenken of ik de laatste twee jaar van mijn contract bij Talpa wel wil uitdienen”