Fred van Leer zou een interview afgegeven hebben bij De Telegraaf. Hoe dat filmpje precies tot stand is gekomen wil hij niet zeggen: “Dat is te traumatisch.Ik wil het graag achter me laten. Vooruit kijken. Het zal altijd een open wond, een litteken blijven. Maar daar heb ik er meer van en daar kan ik mee dealen. Daar ben ik sterk genoeg voor.” Hij vervolgt met het volgende: “Wat er is gebeurd… het is te verschrikkelijk om over te hebben”, vervolgt Fred. “Ja, de politie is er ook bij geweest. De wijkagent is nota bene een vriendin van me. Maar om het allemaal te gaan oprakelen en er nog maanden mee bezig te zijn, ik geloof niet dat ik dat wil of kan. Ik heb dan toch ook maar geen aangifte gedaan, dan gaat het nog ik weet niet hoelang mijn leven beheersen en dat wil ik onder geen enkele voorwaarde. Ik ben een blij en opgewekt mens en dat wil ik ook zijn en blijven.

Fred van Leer gaat verder in op filmpje

Maar de grote vraag van veel roddelmedia is of de stylist gedrogeerd was in de video. Hij geeft daar het volgende over aan: “Het gebeurt niet vrijwillig. Het is in die zin ook geen filmpje dat je het samen maakt en dat een hacker het van je telefoon haalt en deelt. Het is echt allemaal te erg en niet alleen voor mij. Mijn moeder kan inmiddels ook zo ongeveer naar de crisisopvang. Die vindt het allemaal zo erg…
Zie ook: Fred van Leer plaatst hartverscheurende video online!