Gaby Blaaser is nou echt een voorbeeld van iemand die misschien iets te veel is doorgeslagen met plastische chirurgie en botox. Kijk, een beetje botox kan soms helemaal geen kwaad natuurlijk. Als jij totaal geen lippen hebt ziet dat er ook niet uit en dan kan een spuitje zo nu en dan best helpen. En van een grote neus of flaporen op je hoofd wordt je ook niet altijd vrolijk dus ook dat kan mooi verholpen worden dankzij wat operatief werk. Gaby echter zag er al piekfijn uit vóórdat ze besloot aan zich zelf te moeten sleutelen.

Gaby Blaaser in Spangas

In de jeugdserie Spangas bijvoorbeeld. Zoek die beelden maar eens op van tien jaar geleden. Daar zie je gewoon nog een leuke spontane meid en nog niet zo’n gladgestreken barbiepop zoals nu. Nou ja goed, ze moet het zelf weten natuurlijk maar het heeft haar nog atijd niet aan de juiste man geholpen. In de Videoland serie The Bacholerette hoopt ze iemand te vinden maar dat is natuurlijk puur voor de show en dikke onzin.

Beschuitje eten met Gaby?

En dat terwijl er toch heel veel mannen best eens een beschuitje mat Gaby zouden willen eten. Van haar ruim 350.000 Instagram-fans zal ongetwijfeld een zeer groot gedeelte van het mannelijk geslacht zijn…